شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ هفته نامه يالثارات در ستون سياست به روايت يک همولايتي که نگاهي طنز به موضوعات دارد در مطلبي تحت عنوان 3 هزار ميليارد نوشت
آخرين اخبار از اختلاس 3 هزار ميليارد توماني بانک صادرات و هفت بانک ديگر حاکي است که: 1- احمدي‌نژاد نام «امير منصور آريا» عامل اختلاس فوق را به فهرست مفسدان اقتصادي موجود در جيب بغل کتش اضافه کرده تا در موقعش به حساب او و سايرين رسيده شود.
2- منصور آريا برخلاف آنچه برخي از نشريات و سايت‌ها ادعا کرده‌اند هيچ رفت‌وآمدي به دفتر رئيس‌جمهور نداشته، بلکه بيشتر رفت‌و‌آمدهايش با افرادي به نام (م.ه) محسن رضايي، علي لاريجاني، علي مطهري، قاليباف و احمد توکلي بوده است.
3- گفته مي‌شود شخصي که مسئول دفتر فردي به نام اکبر هاشمي است عامل اختلاس (منصور ابراهيمي) را تحريک و جادو نموده و فريب داده که برود و بزرگ‌ترين اختلاس تاريخ ايران را در زمان دولت دهم انجام بدهد تا به اين وسيله سيل اتهامات را به سوي احمدي‌نژاد روانه کرده و به گمان خويش، آبروي دولت عدالت‌محور و فسادستيز دهم را ببرد!
4- فردي که در زمان‌‌هاي بسيار دور 123 ميليارد تومان در بانک صادرات اختلاس کرده بود و به حکم دادگاه به مرگ محکوم شد اما قرار است عامل اختلاس 3 هزار ميليارد توماني بانک صادرات به جاي اعدام به تبعيد در کيش محکوم شود تا هي خوش بگذراند و خجالت بکشد تا از شدت خجالت آب شود و حتي بميرد.:)
5- روزنامه دولتي ايران و روزنامه‌هاي وزين متصل به دفتر رئيس‌جمهور («مثلا هشت صبح» يا «تماشاگرنماها» يا...) به‌عنوان پيشتاز و پرچمدار مقابله با اختلاس معرفي شده و از آنها تقدير به عمل خواهد آمد و قرار است يک درصد از ميزان کل اختلاس به‌عنوان جايزه به دکتر جوانفکر و ساير ژورناليست‌هاي در خدمت دفتر رئيس‌جمهور اهدا شود.
اون جيب بغل را خوب امده!!! / ما نفهميديم پس چي شد اون اسامي مفسدان اقتصادي!!! :))
نوجيب بغل كت به موقع اعلام مي شه :)
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله اسفند ماه
vertical_align_top